Help mee!

Lopende projecten

HIV/AIDS

Microkrediet

Educatie

Help Awethu om aan een goede toekomst te bouwen

“I want to be educated; I like schooling.”

Binnen: € 25,00
Nodig: € 1.025,00
2%

Maak kennis met Awethu, een leergierig 16-jarig meisje dat in één van de armste gebieden van Zuid-Afrika woont. Awethu heeft een droom; ze wil graag bedrijfskunde studeren aan de universiteit. Wij willen Awethu daar graag bij helpen, door haar naar een betere school te laten gaan.

> meer informatie

Athabile wil later journalist worden

Steun Athabile met een studiebeurs!

Binnen: € 135,00
Nodig: € 1.950,00
7%

Helpt u Athabile (17) om ook volgend jaar door te kunnen gaan met haar opleiding aan de ST Martin’s high school, zodat ze na de middelbare school haar droom kan waarmaken om journalistiek te studeren?

> meer informatie

Help Ntombizolile in haar tussenjaar

Steun Ntombizolile met een studiebeurs!

Binnen: € 10,00
Nodig: € 1.600,00
1%

Om Ntombizolile voor te bereiden op een toekomst als accountant, wil ze dit jaar graag een computer cursus doen aan een privé school. Ze is niet opgegroeid met computers en heeft dus nog e.e.a. in te halen ten opzichte van sommige andere leeftijdsgenoten die in rijkere gezinnen zijn opgegroeid.

> meer informatie

Gun een kind het plezier om naar school te gaan

Steun het preschool project en verbeter het onderwijs

Binnen: € 39,19
Nodig: € 575,00
7%

Het doel van dit project is om zo veel mogelijk kinderen de kans te bieden zich voor te bereiden op de basisschool door begeleiding van het Mdumbi Education Centre (MEC). Voor €575,- per jaar kan een kind een jaar lang naar de preschool van het MEC. Ook krijgen de kinderen elke dag een goede maaltijd.

> meer informatie

Help Sibusisiwe ook in haar tweede schooljaar

Steun Sibusisiwe met een studiebeurs!

Binnen: € 0,00
Nodig: € 1.050,00
0%

De vijftienjarige Sibusisiwe woont in Tshani Village in de Oostkaap in Zuid-Afrika, één van de armste gebieden in Zuid-Afrika. Het is Sibusisiwes droom om journalistiek te studeren aan de universiteit. Voordat ze hieraan kan beginnen, moet ze eerst nog twee jaar de middelbare school volgen.

> meer informatie

Met een afgeronde studie kan Esakhe later een bedrijf starten

Steun Esakhe met een studiebeurs!

Binnen: € 0,00
Nodig: € 1.750,00
0%

Esakhe Nono (20) is een ondernemende jongeman en echt ‘het slimste jongetje van de klas’. Hij gaat dit jaar Bussiness Management and HR opleiding studeren op de universiteit. Maakt u dit mogelijk?

> meer informatie

Draag een steentje bij aan de uitbreiding van het Mdumbi EducatieCentrum

Koop een steentje en laat leerlingen naar school gaan

Binnen: € 1.860,00
Nodig: € 10.000,00
19%

In 2007 is Transcape begonnen met een educatieprogramma met naschoolse lessen. Dit was zo een succes dat al snel een uitbreiding plaatsvond met lessen voor kinderen van 3-6 jaar en een speciaal educatieprogramma voor volwassenen. Door de toenemende interesse en inschrijvingen is het huidige gebouw niet groot genoeg om iedereen deze ondersteuning te (blijven) bieden. Transcape NPO wil daarom graag het Mdumbi Education Centre uitbreiden.

> meer informatie

Geef leerlingen een goede leraar

Steun de vijf leraren van het Mdumbi Education Centre

Binnen: € 4.179,29
Nodig: € 6.400,00
65%

Het Mdumbi Education Centre is de plek voor goed onderwijs in de omgeving van Mdumbi, Zuid-Afrika. De school is opgezet door onze partnerorganisatie TransCape en bevat een kleuterschool voor de jongsten, naschoolse onderwijs voor jongeren en ook volwassenonderwijs. Steun de vijf leraren van deze school met een klein salaris, zodat zij hun kennis kunnen overdragen aan hun leerlingen.

> meer informatie

< alle projecten

Alle projecten
HIV/AIDS Microkrediet Educatie