Help mee!

Lopende projecten

HIV/AIDS

Microkrediet

Educatie

Pitso is een ondernemende dame met een duidelijk doel

“I just want to say that everybody should be proud of himself.”

Binnen: € 744,53
Nodig: € 1.980,00
38%

Een jonge, enthousiaste, sportieve en leergierige dame is Pitso. Ze groeit op in een gezin waar ze veel liefde krijgt van haar moeder. Het is wel hard werken thuis om alle huishoudelijke taken te doen. Kinderen moeten op jonge leeftijd hieraan bijdragen. Even het dorp in om een boodschap te halen, hout halen, de was doen, koken of water halen. Het hoort er allemaal bij.

> meer informatie

Sibusisiwe legt de basis voor een goede baan

Studie publiek management

Binnen: € 100,00
Nodig: € 2.100,00
5%

Vier jaar geleden is Sibusisiwe toegelaten tot het studiefinancieringsprogramma van onze partnerorganisatie TransCape. Ze gaat nu publiek management studeren.

> meer informatie

Geef leerlingen een goede leraar

Steun de vijf leraren van het Mdumbi Education Centre

Binnen: € 4.709,89
Nodig: € 6.400,00
74%

Het Mdumbi Education Centre is de plek voor goed onderwijs in de omgeving van Mdumbi, Zuid-Afrika. De school is opgezet door onze partnerorganisatie TransCape en bevat een kleuterschool voor de jongsten, naschoolse onderwijs voor jongeren en ook volwassenonderwijs. Steun de vijf leraren van deze school met een klein salaris, zodat zij hun kennis kunnen overdragen aan hun leerlingen.

> meer informatie

Musa verdient een nieuwe kans

Musa is een jongen waarvan het verhaal met ups en downs gaat.

Binnen: € 349,00
Nodig: € 2.850,00
12%

Musa is een jongen waarvan het verhaal met ups en downs gaat. Op jonge leeftijd is zijn moeder overleden en met een vader die hij niet kent was hij al snel wees. Zijn oma heeft de zorg voor hem op zich genomen. In de preschool was duidelijk dat Musa anders was dan de andere leerlingen.

> meer informatie

Maak computercursussen mogelijk

Uitzicht op een baan met een computercursus

Binnen: € 25,00
Nodig: € 300,00
8%

TransCape is continu in gesprek met de gemeenschap om te horen waar behoefte aan is qua projecten. Momenteel werken ze aan het opbouwen van een 'Skills Development Center' (SDC). Dit centrum heeft als doel om mensen op te leiden. Met de kennis en kunde worden meer banen gecreëerd. Hier worden onder andere computercursussen aangeboden.

> meer informatie

Abonga gaat voor een wereld met goed onderwijs

Abonga gaat voor een wereld met goed onderwijs!

Binnen: € 85,00
Nodig: € 2.135,00
4%

Abonga is een slimme jongen van 16 jaar die vaak op de achtergrond aanwezig is. Op school is hij altijd heel serieus en hij neemt de lesstof goed tot hem. Wilt u de inzet van Abonga belonen en meefinancieren in een goede opleiding?

> meer informatie

Met naaien de toekomst lachend tegemoet gaan

Uitzicht op een baan met een naaicursus

Binnen: € 120,00
Nodig: € 300,00
40%

TransCape is continu in gesprek met de gemeenschap om te horen waar behoefte aan is qua projecten. Momenteel werken ze aan het opbouwen van een 'Skills Development Center' (SDC). Dit centrum heeft als doel om mensen op te leiden. Met de kennis en kunde worden meer banen gecreëerd. Hier worden onder andere naaicursussen aangeboden.

> meer informatie

Gun een kind het plezier om naar school te gaan

Steun het preschool project en verbeter het onderwijs

Binnen: € 0,00
Nodig: € 575,00
0%

Het doel van dit project is om zo veel mogelijk kinderen de kans te bieden zich voor te bereiden op de basisschool door begeleiding van het Mdumbi Education Centre (MEC). Voor €575,- per jaar kan een kind een jaar lang naar de preschool van het MEC. Ook krijgen de kinderen elke dag een goede maaltijd.

> meer informatie

< alle projecten

Alle projecten
HIV/AIDS Microkrediet Educatie

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: