Help mee!

Word vriend of vriendin van Stichting Kwasa

Alleen met de hulp van donateurs zijn wij in staat om samen met onze partners in Afrika echt een verschil te maken in het leven van veel Afrikanen. Maar als donateur wilt u natuurlijk wel weten wat er met uw geld gebeurt. Als vriend(in) van Stichting Kwasa krijgt u die mogelijkheid, ook bij kleinere donaties!

Door maandelijks een zelf te kiezen bedrag aan onze stichting te doneren, wordt u vriend(in) van Stichting Kwasa. Als u dat prettig vindt, kunnen we hierbij een automatische incasso voor u regelen. Als vriend(in) kiest u zelf voor welk onderwerp uw bedrag gebruikt wordt: de bestrijding van HIV / aids; de bevordering van educatie; of het verstrekken van microkredieten. Wij garanderen dat 100% van uw maandelijkse gift naar een project binnen uw voorkeur gaat.

Als vriend(in) van Stichting Kwasa krijgt u ook iets terug! Elk kwartaal krijgt u via de e-mail een (foto)verslag van de besteding van de donaties van de afgelopen drie maanden. Zo ziet u wat er met uw geld is gebeurd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze actie? Reageer dan via ons contactformulier. Wilt u zich direct aanmelden als vriend(in) van Stichting Kwasa? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

Aanmelden als vriend(in) van Kwasa

Persoonsgegevens

verplicht verplicht man
vrouw

Contactgegevens

verplicht vul geldige e-mail in

Betaalgegevens

geen spaarrekening/geen 10-cijferig nummer €  verplicht

Uw donatie

HIV/Aids
educatie
microkrediet

Hierbij machtig ik Stichting Kwasa (Incassant-ID NL66ZZZ273265580000 *) om elke maand het ingevulde bedrag van mijn rekening af te schrijven tot wederopzegging.

* Het Incassant-ID (Creditor identifier) is het unieke kenmerk waarmee u Stichting Kwasa bij iedere incassotransactie kunt identificeren. Iedere partij die in het SEPA-gebied opdracht mag geven aan de bank om automatisch geld te incasseren van een klant heeft zo’n kenmerk. Samen met het machtigingskenmerk vormt het Incassant-ID een unieke combinatie voor elke incassotransactie. Let op: dit is dus geen bankrekeningnummer.

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: