Help mee!

Donatie - Help mee!

De projecten van onze lokale partners in Zuid-Afrika kunnen alleen uitgevoerd worden met uw steun. Elke donatie van uw kant is daarbij welkom, hoe klein (of groot) dan ook. Met uw bijdrage kunnen wij samen met onze lokale partners in Afrika een verschil maken in het leven van anderen. Onderaan deze pagina kunt u direct een algemene donatie doen. U heeft echter ook de vrijheid om zelf het project te kiezen dat u wilt ondersteunen. Op de projectpagina kunt u het gewenste project kiezen en hieraan doneren.

Wij zorgen altijd voor een controle op besteding van uw geld in Afrika. Uw donatie komt dus gegarandeerd op de goede plek. Doordat wij en onze lokale partners alleen werken met steun van vrijwilligers, komt het gehele bedrag ten goede aan het einddoel.

U kunt direct een donatie doen via Ideal of PayPal door gebruik te maken van één van de onderstaande ‘doneer’ buttons. Ook kunt u een bedrag overmaken op rekening 1452.07.722 / IBAN NL04RABO0145207722 t.n.v. Stichting Kwasa onder vermelding van het doel (bijvoorbeeld Educatie Zuid Afrika). Uiteraard kunt u ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.

Voor donaties uit het buitenland kunt u de volgende BIC code gebruiken: RABONL2U.

Wij zijn bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst bekend met het RSIN nummer 819914083. Dit nummer heeft u wellicht nodig, om de gift aan onze stichting af te trekken bij uw belastingaangifte.

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: