Help mee!

Nieuws

zondag 19 november 2017

IT hardware van harte welkom!

Stichting Kwasa en 7Digits ICT Remarketing zamelen oude servers, PC’s, laptops, beeldschermen en andere oude ICT middelen in bij bedrijven en particulieren. Deze spullen krijgen een tweede leven en tegelijkertijd profiteren de projecten van Stichting Kwasa in Zuid-Afrika hiervan. Een unieke samenwerking.
> lees verder

maandag 23 oktober 2017

Communicatiemedewerker gezocht!

Omdat onze huidige vrijwilliger zijn taken neerlegt, is Stichting Kwasa op zoek naar een vrijwilliger die de communicatie voor de stichting op zich wil nemen.
> lees verder

dinsdag 17 oktober 2017

Halfjaarlijkse projectverslagen TransCape

TransCape stuurt elk half jaar een verslag op met daarin de voortgang van de projecten, waarvan in dit bericht een aantal hoogtepunten benoemd worden.
> lees verder

vrijdag 30 juni 2017

Timo en Jonas winnen €100,- bij Beste Vrienden Quiz

De vrienden Timo en Jonas hebben samen meegespeeld met de Beste Vrienden Quiz. De twee vrienden deden het zo goed, dat ze maar liefst €200,- wonnen, waarvan de helft naar Stichting Kwasa ging.
> lees verder

woensdag 19 april 2017

Tijn en Rens spelen voor Kwasa in de Beste Vrienden Quiz

Tijn en Rens uit Pijnacker deden onlangs mee aan de Beste Vrienden Quiz van de NTR. Bij deze quiz spelen twee beste vrienden om geld te winnen voor een goed doel naar keuze. Rens en Tijn besloten te spelen voor Stichting Kwasa.
> lees verder

volgende pagina