Help mee!

Lopende projecten

Met naaien de toekomst lachend tegemoet gaan

Uitzicht op een baan met een naaicursus

Binnen: € 150,00
Nodig: € 300,00
50%

TransCape is continu in gesprek met de gemeenschap om te horen waar behoefte aan is qua projecten. Momenteel werken ze aan het opbouwen van een 'Skills Development Center' (SDC). Dit centrum heeft als doel om mensen op te leiden. Met de kennis en kunde worden meer banen gecreëerd. Hier worden onder andere naaicursussen aangeboden.

> meer informatie

> meer lopende projecten

Afgeronde projecten

Help de met HIV besmette kinderen in de Oostkaap!

Stimuleer de verbondenheid onder de kinderen

Stichting Kwasa zal met dit project de TransCape’s Children Support Group financieel steunen om kinderen voedselpakketten en T-shirts te verschaffen. Zo kunnen zij de gezondheid van de met HIV besmette kinderen verbeteren. Door ieder kind een T-shirt te geven voelen ze zich verbonden met elkaar en maken ze deel uit van de groep. Ook worden de kinderen gestimuleerd om te praten over HIV en Aids en wordt ze geleerd hoe ze zo gezond mogelijk kunnen leven.

Dankzij uw donatie heeft Stichting Kwasa met dit project de TransCape’s Children Support Group financieel gesteund om kinderen voedselpakketten en T-shirts te verschaffen. Zo kunnen zij de gezondheid van de met HIV besmette kinderen verbeteren. Door ieder kind een T-shirt te geven voelen ze zich verbonden met elkaar en maken ze deel uit van de groep. Ook worden de kinderen gestimuleerd om te praten over HIV en Aids en wordt ze geleerd hoe ze zo gezond mogelijk kunnen leven.

> meer informatie

> meer afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: