Help mee!

Help mee!

Doneren

De projecten van onze lokale partners in Zuid-Afrika kunnen alleen uitgevoerd worden met uw steun. Elke donatie van uw kant is daarbij welkom, hoe klein (of groot) dan ook. Met uw donatie kunnen wij samen met onze lokale partners een verschil maken in het leven van anderen. Wij zorgen altijd voor een controle op besteding van uw geld in Afrika. Uw geld komt dus gegarandeerd op de goede plek. Doordat wij en onze lokale partners alleen werken met steun van vrijwilligers, komt het gehele bedrag ten goede aan het einddoel.
> lees verder

Help mee met uw oude PC

Heeft u een nieuwe PC gekocht en staat uw oude PC of laptop nu op zolder? Of bent u misschien van plan om deze naar de vuilstort te brengen? Liever niet! U kunt namelijk Stichting Kwasa sponsoren met behulp van uw oude PC en / of uw beeldscherm.
> lees verder

Word vriend of vriendin van Stichting Kwasa!

U kunt vriend(in) worden van Stichting Kwasa door maandelijks een zelf te kiezen bedrag te doneren aan onze stichting. U kiest zelf voor welke van de drie onderwerpen uw donatie gebruikt wordt: de bestrijding van HIV / aids; de bevordering van educatie; of het verstrekken van microkredieten. Als vriend(in) van Stichting Kwasa krijgt u vervolgens elk kwartaal per e-mail een (foto)verslag van de besteding van uw donatie. Zo ziet u wat er met uw geld is gebeurd. Wij garanderen u dat 100% van uw maandelijkse gift naar een project binnen uw voorkeur gaat.
> lees verder

Doneer uw oude inktcartridges

Wist je dat lege inktcartridges nog geld waard zijn? Daarom zijn wij een samenwerking met 123inkt.nl aangegaan. Je kunt Stichting Kwasa dus ook steunen met je oude inktcartridges.
> lees verder

Sponsoring door goederen of het leveren van diensten

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om de projecten van lokale partners met fondsen te ondersteunen. We doen daarbij vaak een beroep op bedrijven of particulieren om ons te sponsoren. Dit hoeft lang niet altijd middels een geldbedrag, ook diensten of goederen kunnen wij goed gebruiken.
> lees verder

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: