Help mee!

Gcinakazi gaat naar Grade 12

Gcinakazi Ntloko (18) naar laatste jaar van de middelbare school

Naam project Studiebeurs Gcinakazi Ntloko
Partner organisatie TransCape NPO
Locatie Ngqeleni, Zuid-Afrika (Oostkaap)
Start project Januari 2022
Aandachtsgebied Educatie
> doneer via iDeal
Binnen: € 967,00
Nodig: € 3.000,00
32%

Gcinakazi Ntloko is een 18-jarige jonge dame uit Ngqeleni. In 2021 heeft ze Grade 11, het één na laatste jaar van de middelbare school, met succes afgerond. Vakken als wiskunde en natuurkunde vindt ze lastig, maar met hard werken en bijles (zelfs tijdens de vakanties) is het Gcinakazi gelukt om over te gaan.

Knappe prestatie

Een knappe prestatie en Gcinakazi laat keer op keer zien dat ze keihard werkt om een succes van haar school te maken. In 2022 mag ze dan ook naar het laatste jaar, Grade 12, van de St. Martins middelbare school in Mthatha. Mthatha is de dichtstbijzijnde grote stad voor Gcinakazi, die op het platteland is opgegroeid.

Gemotiveerd

Afgezien van haar harde werken op school, speelt ze graag netbal (dit is vergelijkbaar met het Nederlandse korfbal). Gcinakazi ziet deze kans met een beurs bij Transcape niet als vanzelfsprekend, ze zal ervoor zorgen dat ze zo hard werkt dat ze al haar vakken met vlag en wimpel behaald, aan motivatie heeft ze geen gebrek. In de toekomst ziet ze zichzelf als een arts en wil ze haar gezin in een comfortabele positie brengen.

Helpt u mee?

Helpt u mee om de potentie van Gcinakazi verder te ontwikkelen door het geven van een financiële bijdrage? Als donateur houden we u uiteraard op de hoogte van haar voortgang op school! Zo ziet u direct wat voor effect uw donatie heeft! Bedankt alvast voor uw steun.

< overzicht lopende projecten

Steun dit project via:

iDeal bank of PayPal

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: