Help mee!

zondag 13 december 2020

(H)eerlijke wijn voor de feestdagen

Bestel nu nog snel heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn en steun tegelijkertijd een ontwikkelingsproject naar keuze. Bestel snel, dan heb je de wijn nog voor de feestdagen binnen. En het mooie is.... zo’n 30% van het bedrag komt ten goede aan het project van jouw keuze. Zo heb jij een lekkere wijn en zorg je tegelijkertijd voor een betere toekomst voor de allerarmsten op het Zuid-Afrikaanse platteland.

De Feel Good Wine van Kwasa is natuurlijk met zorg gekozen. Zo is er een aantal Fair Trade wijnen en een aantal met het Fair for Life keurmerk. Voor elk budget en voor ieders smaak is er een kwaliteitswijn in ons assortiment. Voor bedrijven zijn onze wijnen ook uitermate geschikt als relatiegeschenk (met een uniek MVO karakter) of als cadeau voor medewerkers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit zijn onze aanraders voor Kerst en Oud & Nieuw.

Bubbels

Vonkelwijn is de Zuid-Afrikaanse variant van champagne. We raden je de Groot Geluk Brut MCC aan (alcoholpercentage 12%). In deze blend zit Chardonnay, Pinot Noir en Pinotage dat de wijn een eigen karakter geeft. Mousserend, met fruit en een minerale afdronk. De kleur is lichtgeel met geurende aroma's van citrus, brioche en brood.

Witte wijn

Bersig Chardonnay (2018, 13%) is een kwaliteitswijn die al vele prijzen won. Dit is een krachtige, sappige wijn met combinaties van tropisch fruit, citrus en limoen met zeer licht hout op de achtergrond. De druiven voor deze Chardonnay worden met de hand geselecteerd.

Rode wijn

Bergsig Cabernet Sauvignon (2015, 13%) is een elegante wijn met een diep robijnrode kleur met aroma’s van cassis en houttonen. De prettige tannines zorgen voor een aangename afdronk. De wijn is direct te drinken en van zo’n goede structuur dat deze enkele jaren bewaard kan worden.

Dessertwijn en port

Deze wijn is steevast de bestseller op onze wijnproeverijen. Het gaat om de Heaven On Earth (2017, 9,5%), een heerlijke dessertwijn (muscat sweet) van Stellar Winery. Deze biologische fair trade dessertwijn is gemaakt van op stro en rooibostakken gedroogde druiven. De kleur is amber en lijkt haast goud. Je proeft citrus, abrikoos, honing en rozijnen. De dessertwijn is heerlijk bij nagerechten als taart, ijs of bij blauwe kaas. Houd je meer van een port? Dan raden we je de Bergsig Cape LBV aan. Een port van topkwaliteit en traditioneel geproduceerd.

Kunnen we jou blij maken met een van deze wijnen en wil jij onze projecten zo steunen? Plaats je bestelling dan snel!

< terug naar overzicht

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: