Help mee!

Help mee met uw oude computer - Help mee!

>>Klik hier om direct te doneren.

Interesse namens een bedrijf? Klik dan hier

Heeft u een nieuwe computer gekocht en staat uw oude PC, laptop of beeldscherm stof te happen? Heeft u thuis oude apparatuur staan die u niet meer gebruikt?Lever de oude ICT-middelen dan in! U kunt Stichting Kwasa namelijk sponsoren met behulp van uw ICT-middelen

Wat kunnen wij gebruiken? Eigenlijk alle oude ICT-middelen. Denk hierbij aan:

Ook al hebben de spullen geen gebruiks- of handelswaarde meer, na recycling van de apparatuur kan de waarde hiervan mogelijk toch nog worden gedoneerd.

Doneer nu uw oude computer, laptop, beeldscherm, server, etc.

Wilt u uw oude computer, laptop, beeldscherm, server, etc. aan onze stichting doneren? Neem dan contact met ons op. Alvast hartelijk dank!

Afgeven of opsturen

Als u oude apparatuur wilt doneren, kunt u de spullen in Pijnacker afgeven of naar ons opsturen. Als u de apparatuur wilt afgeven, kunt u terecht bij 7Digits; het bedrijf waar we mee samenwerken bij het inzamelen van apparatuur. Het adres van 7Digits is Boezemweg 21A in Pijnacker. Als u bij 7Digits aanbelt en aangeeft waar de spullen voor zijn dan zorgt 7Digits ervoor dat iemand komt helpen bij het overdragen ervan. U kunt bij 7Digits altijd op werkdagen apparatuur afleveren tussen 9:00 en 17:00 uur.

De apparatuur opsturen mag ook. U kunt de spullen dan opsturen naar 7Digits op Boezemweg 21A, 2641KG in Pijnacker. Het is hierbij belangrijk dat u duidelijk vermeldt dat de laptops bestemd zijn voor Kwasa, zodat 7Digits weet dat het om uw spullen gaat. Om ervoor te zorgen dat er een zo hoog mogelijke donatie overblijft voor onze projecten, willen we de donateur vragen zelf de verzendkosten voor de rekening te nemen.

7Digits

Uw data is veilig

Wij werken samen met 7Digits ICT Remarketing. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van oude ICT-middelen. Deze verkoop vindt veelal naar het buitenland plaats. 7Digits wist bij alle computers, laptops en andere apparatuur die gedoneerd wordt de eventueel nog aanwezige gegevens. Zo weet u zeker dat uw gegevens niet op straat komen te liggen. Hiervan kan vervolgens een certificaat worden afgegeven. Bij 7Digits wordt de gedoneerde hardware getest, schoongemaakt en gereed gemaakt voor hergebruik. Daarna zal de restwaarde van de hardware uit uw naam worden overgemaakt aan Stichting Kwasa.

Tot slot: Stichting Kwasa kiest er bewust voor om de materialen niet naar Afrika te vervoeren. De kosten hiervan wegen vaak niet op tegen de baten en tevens verstoort het de interne markt in het land van bestemming.

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: