Help mee!

Tokiso Multi-Trades gaat huizen bouwen

Christopher Semenya bouwt met zijn bedrijf huisjes voor mensen in achterstandswijken.

Naam project Tokiso Multi-Trades
Partner organisatie Rhiza Babuyile
Locatie EXT 7 ORANGE FARM 1841 (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 1.250,00
Nodig: € 1.250,00
100%

Christopher Semenya (35) vindt het leuk om dingen te bouwen. Daarom heeft hij onlangs Tokiso Multi-Trades opgericht. Met dit bedrijf wil hij mee helpen bouwen aan, door de overheid gesubsidieerde, huisjes in de achterstandswijken van Johannesburg.

Christopher’s bedrijf is gelijk goed begonnen, want als onderaannemer mag hij direct voor 10 huizen de electra, loodgieterswerk, plafonds, ramen en schilderwerk verzorgen. Een geweldige start! Zijn grootste uitdaging is nu echter dat hij alle materialen die hij moet inkopen direct moet afrekenen, terwijl hij zelf pas betaald krijgt als een huis is afgerond. Hij heeft dus geld nodig om dit liquiditeitsprobleem op te lossen.

Daarnaast wil hij zijn bedrijf gaan promoten en daar is ook wat geld voor nodig. In het begin zal hij, om zelf ook wat meer geld te krijgen, ook kleine reparaties aan huizen, kantoren of scholen gaan uitvoeren. Die opdrachten zijn gemakkelijker te krijgen.

In het volledige projectvoorstel van Christopher, klik hier, leest u meer over Christopher en zijn plannen. Helpt u Christopher mee?

Na uw donatie krijgt u van ons tweemaal een verslag om te kunnen lezen hoe het met de onderneming van Christopher Semenya gaat. U ontvangt het eerste verslag na ongeveer een half jaar, het tweede sturen wij u na ongeveer een jaar. Dan moet hij ook zijn microkredietlening hebben terugbetaald. Middels de verslagen kunt u precies volgen hoe Christopher dankzij uw steun financieel zijn bedrijf laat groeien.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: