Help mee!

Siphesande wil graag naar de Regend Business School

Help Siphesande de stap naar de universiteit te maken

Naam project Studiebeurs Siphesande Mabhulu
Partner organisatie TransCape NPO
Locatie Oostkaap (Zuid-Afrika)
Start project 1 januari 2013
Aandachtsgebied Educatie
Binnen: € 4.080,00
Nodig: € 4.080,00
100%

Siphesande Mabhulu is 19 jaar en heeft twee broers en een zus. Op jonge leeftijd is haar vader overleden. Haar moeder is ongeschoold en daardoor was er vaak weinig geld en eten in huis. TransCape heeft haar vijf jaar lang (waarvan twee door Stichting Kwasa) een studiebeurs gegeven. Hierdoor kon zij haar talenten ontwikkelen op een goede middelbare school.

Inmiddels is haar middelbare schooltijd voorbij en breekt er een nieuw avontuur aan. Siphesande wil namelijk graag Business Management studeren aan de Regend Business School in Durban, maar haar familie heeft geen geld om dit te kunnen bekostigen. Deze universiteit staat goed bekend om haar zeer bekwame opleidingen. Om te worden toegelaten heeft Siphesande het afgelopen half jaar een aantal toelatingscursussen met succes voltooid op het gebied van wiskunde en Engels.

Voor €4080,- kan zij het eerste jaar op de Regend Business School doorbengen. Siphesande krijgt dan een studiebeurs waarmee zij de school gerelateerde kosten kan betalen. Hierbij kunt u denken aan collegegeld, reiskosten, registratiekosten, eten en studiemateriaal.

Later wil Siphesande graag de wereld ontdekken. Ook zou ze wel voor TransCape willen werken om zo een rolmodel te zijn voor haar omgeving. Helpt u haar om de stap naar de universiteit te maken zodat zij kan werken aan haar toekomstdromen?

Na uw donatie krijgt u twee maal een verslag om te lezen hoe het met Siphesande gaat. U ontvangt het eerste verslag na een half jaar en het tweede verslag na een jaar. Hierdoor kunt u precies volgen wat er met uw gift is gebeurd en welke vorderingen Siphesande op de universiteit maakt.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: