Help mee!

Siphesande wil graag de zakenwereld in

Help Siphesande de stap naar de universiteit te maken

Naam project Studiebeurs Siphesande Mabhulu
Partner organisatie Transcape NPO
Locatie Infusion college, East London
Start project Juli 2014
Aandachtsgebied Educatie
Binnen: € 660,00
Nodig: € 660,00
100%

Siphesande Mabhulu is 20 jaar en heeft twee broers en een zus. Op jonge leeftijd is haar vader overleden. Haar moeder is ongeschoold en daardoor was er vaak weinig geld en eten in huis. TransCape heeft haar vijf jaar lang een studiebeurs gegeven. Hierdoor kon zij haar talenten ontwikkelen op een goede middelbare school.

In 2013 heeft ze een éénjarige cursus in Durban gedaan voor Business Management. Op de onderwerpen ‘Financial management’ en ‘Marketing management’ heeft ze onvoldoende gescoort. Gelukkig heeft ze nog een kans om deze twee onderwerpen dit jaar over te doen. Vanaf juli 2014 moet ze hiervoor nog zes maanden naar school om lessen te volgen en de twee examens opnieuw te maken.

Voor € 660,- kan zij haar studie afmaken. Siphesande krijgt hiervoor een studiebeurs waarmee zij de school gerelateerde kosten kan betalen. Hierbij kunt u denken aan collegegeld, reiskosten, registratiekosten, eten en studiemateriaal. Als Siphesande klaar is met haar studie wil ze in de stad gaan werken bij een groot bedrijf. Helpt u haar om haar studie af te maken zodat zij kan werken aan haar toekomstdromen?

Na uw donatie krijgt u een verslag om te lezen hoe het met Siphesande gaat. Hierdoor kunt u precies volgen wat er met uw gift is gebeurd en welke vorderingen Siphesande maakt.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: