Help mee!

Shanne-Leigh wil graag naar de middelbare school

Kinderen bepalen de toekomst

Naam project Studiebeurs Shanne-Leigh
Partner organisatie Sizamile Hope Foundation
Locatie Knysna (Zuid-Afrika)
Start project Begin 2013
Aandachtsgebied Educatie
Binnen: € 2.835,00
Nodig: € 2.835,00
100%

Shanne-Leigh is een spontaan meisje van 14 jaar dat met een goed resultaat de Primary School heeft afgesloten. Ze had hoge punten voor haar talen (Afrikaans en Engels) maar ook voor techniek. Wij hopen dat wij voor haar voldoende fondsen kunnen werven om haar naar de High School te kunnen laten gaan. Een opleiding is uiteindelijk de enige manier om aan de armoede te ontsnappen en een goede toekomst op te bouwen.

Shanne-Leigh is het zusje van Shamondre, die nu mede dankzij de donateurs van Stichting Kwasa voor het tweede jaar naar de High School gaat. Shanne-Leigh heeft op een goede Primary School gezeten en lijkt zo goed voorbereid om naar de High School te gaan. Ze is een hele vrolijke, optimistische meid met een open mind. Als je vraagt naar haar toekomstplannen valt voorzichtig het woord ingenieur, zonder dat ze dit al echt kan toelichten.

Ze kan niet wachten haar grote zus achterna te gaan naar de grote school!

Van de beurs wordt naast het inschrijf- en studiegeld ook kost en inwoning, het schooluniform, het vervoer van en naar school en studiemateriaal bekostigd. Ook zal zij extra begeleiding krijgen om het verschil in studeren van Primary School en High School beter op te kunnen vangen.

Na uw donatie zult u na een half jaar een eerste verslag van ons ontvangen, zodat u kunt volgen hoe Shanne-Leigh het doet op school.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: