Help mee!

Mmabatho Makotanyane wil graag andere vrouwen helpen

Mmabatho gaat vrouwen motiveren voor een betere toekomst

Naam project MM Communications
Partner organisatie Rhiza Babuyile
Locatie 669 Block M, Soshanguve - Diepsloot (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 1.100,00
Nodig: € 1.100,00
100%

Mmabatho Makotanyane is een jonge vrouw die een passie heeft voor het motiveren van andere vrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Ook wanneer je bent opgegroeid met weinig vooruitzichten, of wanneer je bijvoorbeeld net uit een slechte relatie komt. Mmabatho is slim en heeft een diploma in Journalistiek en eentje in Communicatie Wetenschappen. Die kennis zet ze nu graag in, voor haar eigen gemeenschap. Ze doet dat met haar bedrijf MM Communications sinds april 2013.

Mmabatho wil met haar bedrijf vrouwen helpen om hun zelfvertrouwen terug te winnen/ te vergroten en zo helpen om een goede toekomst voor zichzelf te realiseren. Dit doet ze op zelf georganiseerde evenementen. Daarop worden de vrouwen toegesproken door Mmabatho, gastsprekers, coaches en psychologen en door lotgenoten. De bijeenkomsten trekken altijd veel publiek en helpen zodoende veel vrouwen. Deze vrouwen betalen een kleine bijdrage voor het bezoeken van het evenement, zodat Mmabatho haar onkosten kan dekken en zichzelf een salaris kan geven.

Om haar bedrijf verder te laten groeien en te professionaliseren, moet Mmabatho investeren. Alleen op die manier kan ze nog meer vrouwen helpen. Ze heeft onze partnerorganisatie gevraagd om een investering van € 1.100,- zodat zij een haar eigen huisstijl en website op orde kan maken en een laptop en fotocamera kan aanschaffen.

In het volledige projectvoorstel van Mmabatho, klik hier, leest u meer over Mmabatho en haar bedrijf en waarom zij deze investering belangrijk vindt. Helpt u deze ambitieuze jonge vrouw in haar missie om andere vrouwen te helpen?

Na uw donatie krijgt u van ons tweemaal een verslag om te kunnen lezen hoe het met de onderneming van Mmabatho Makotanyane gaat. U ontvangt het eerste verslag na ongeveer een half jaar, het tweede sturen wij u na ongeveer een jaar. Dan moet zij ook haar microkredietlening hebben terugbetaald. Middels de verslagen kunt u precies volgen hoe Mmabatho dankzij uw steun financieel haar bedrijf laat groeien en andere vrouwen weet te helpen.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: