Help mee!

Help Purple Page Services uit de startblokken te schieten

Het team gaat schoonmaken en werkgelegenheid creëren

Naam project Purple Page Services
Partner organisatie Rhiza Babuyile
Locatie Bophelong Centrum - Diepsloot (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 250,00
Nodig: € 250,00
100%

In 2016 richtten betrokken inwoners van de sloppenwijk Diepsloot het bedrijf Purple Pages Services op. De droom van de oprichters om de lokale gemeenschap te helpen, vormde voor de aanleiding. Purple Pages Services richt zich op facilitaire dienstverlening. Men biedt de gemeenschap schoonmaakwerkzaamheden aan én een bron van werkgelegenheid.

Purple Pages Services is een ambitieus bedrijf met gemotiveerd personeel. De doelstelling van het bedrijf is om leidend te worden in de (lokale) schoonmaakindustrie, doormiddel van uitgebreide service en een klantgerichte aanpak en winstgevendheid. Daarnaast maakt het creëren van werkgelegenheid en het terugdringen van armoede ook deel uit van de bedrijfsdoelstelling, om zo de inwoners van Diepsloot een kans op een beter bestaan te bieden.

Purple Pages Services wil klanten aan zich binden door schoonmaakwerkzaamheden op maat aan te bieden en klantverwachtingen te overtreffen. Maar voordat ze hiermee kan beginnen, moet het bedrijf de schoonmaakhulpmiddelen aanschaffen om de werkzaamheden mee uit te voeren. En daarbij kan Purple Page Services uw bijdrage goed gebruiken!

Met uw donatie kan Purple Page Services de benodigde hulpmiddelen en schoonmaakmaterialen aanschaffen om de werkzaamheden mee uit te voeren. Het volledige projectplan kunt u hier downloaden.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: