Help mee!

Help Morongwa een IT-bedrijf op te zetten

Morongwa wil aan een betere toekomst werken.

Naam project Help Morongwa een IT-bedrijf op te zetten
Partner organisatie Babuyile
Locatie Diepsloot, Gauteng (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 1.775,00
Nodig: € 1.775,00
100%

Morongwa Bopape is een jonge en innovatieve vrouw met een passie voor IT. Het is haar wens om niet alleen haar eigen leven, maar ook de levens van anderen in haar sloppenwijk te verbeteren. Daarnaast is ze een snelle leerling en deelt ze haar kennis graag met anderen. Deze kenmerken komen allemaal goed van pas bij het plan dat Morongwa heeft; ze wil namelijk haar eigen IT-bedrijf opstarten. Met dit IT-bedrijf zal ze zich bezighouden met het repareren van computers en printers, netwerken, het maken van grafische ontwerpen, het bouwen van websites en het uitvoeren van allerlei programmeerwerkzaamheden.

Morongwa hoeft dit gelukkig niet allemaal alleen te doen; ze staat aan het hoofd van een team van twee afgestudeerden die haar zullen bijstaan. Het drietal is in staat om zelfstandig computers en printers te repareren en netwerken aan te leggen. Met behulp van een aantal trainingen zullen ze ook de andere werkzaamheden leren uitvoeren.

Met uw donatie kan Morongwa een werkplaats huren, apparatuur aanschaffen om de werkzaamheden uit te voeren en de trainingen betalen om haar en haar werknemers bij te scholen. Het volledige projectplan kunt u hier downloaden.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: