Help mee!

Help Fezeka om haar naaibedrijf tot een succes te maken

Met uw hulp kan Fezeka met haar eigen naaibedrijf beginnen

Naam project Fezeka's naaibedrijf Ki-Mza Creations
Partner organisatie Rhiza Babuyile
Locatie Plot - Diepsloot West (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 975,00
Nodig: € 975,00
100%

Fezeka Mamfanya richtte haar eigen naaibedrijf Ki-Mza Creations op toen zij merkte dat er veel vraag was naar het maken van kerkuniformen. Momenteel is er in de omgeving maar één bedrijf dat kerkuniformen maakt en dit bedrijf is niet makkelijk bereikbaar.

Met Ki-Mza Creations maakt Fezeka kerkuniformen op maat. De kleding wordt dus aangepast aan de wensen van de klant. Daarnaast maakt ze ook kinderkleding en Rastafarische (Rastafari is een levensbeschouwing met wortels in Jamaica) kleding op maat voor haar klanten. Later wil Fezeka haar assortiment uitbreiden met onder andere schoenen, tassen en huishoudelijke artikelen.

Om te kunnen starten met haar bedrijf heeft Fezeka een startkapitaal van 14.000 Zuid-Afrikaanse Rand (€ 975,- ) nodig. Hiermee kan ze twee machines kopen, die nodig zijn voor het uitvoeren van de naaiwerkzaamheden.

Met uw hulp kan Fezeka beginnen met haar bedrijf Ki-Mza Creations. Het volledige projectplan kunt u hier downloaden. Na uw donatie krijgt u van ons tweemaal een verslag om te kunnen lezen hoe het met de onderneming van Fezeka gaat. U ontvangt het eerste verslag na een half jaar, het tweede sturen wij u na een jaar.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: