Help mee!

George Moreki wil glow in the dark-kleding verkopen

George wil zijn eigen kledinglijn, die licht geeft in het donker

Naam project George Moreki start Junk Swag
Partner organisatie Rhiza Babuyile
Locatie Johannesburg, Gauteng (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 425,00
Nodig: € 425,00
100%

George Moreki is een creatieve jongeman uit Johannesburg. Als kind hield George erg van skaten en bedacht hij zich hoe het zou zijn om een eigen skatemerk te introduceren, met door hem ontworpen kleding voor skaters. In 2016 zette George een eerste stap om zijn droom waar te maken en richtte hij zijn eigen bedrijf op. Ook ontwierp hij een eigen merknaam: Junk Swag.

De doelgroep waar George zich op richt zijn jongeren in de leeftijdscategorie van 16 tot en met 35 jaar, skaters en mensen die zich richten op de laatste fashion trends. Hij gebruikt zijn eigen ontwerpen voor zijn kledinglijn en zal zijn kleding zelf inkopen en verkopen.

Voordat George met de verkoop van zijn kledinglijn kan beginnen, heeft hij eerst een startkapitaal nodig van 6000 Zuid-Afrikaanse Rand (€425,-). Hiermee kan hij een laptop kopen voor de designs van zijn kleding, het maken van promotiefilmpjes voor zijn merk en het bijhouden van de administratie. Daarnaast zal hij met dit startkapitaal kleding inkopen en kleding laten bedrukken met glow in the dark-materialen.

Met uw hulp George starten met het verkopen van zijn eigen kledinglijn Junk Swag. Het volledige projectplan kunt u hier downloaden. Na uw donatie krijgt u van ons tweemaal een verslag om te kunnen lezen hoe het met de onderneming van George gaat. U ontvangt het eerste verslag na een half jaar, het tweede sturen wij u na een jaar.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: