Help mee!

Andile Miya gaat jongeren helpen

Andile wil jongeren helpen een goede keuze te maken

Naam project BoomBox Multimedia
Partner organisatie Rhiza Babuyile
Locatie 14353 Kagiso Street, Extension 8b Orange Farm (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 1.250,00
Nodig: € 1.250,00
100%

Andile Ashington Miya (27) heeft BoomBox Multimedia gestart om jongeren op bijeenkomsten voor te lichten over studie- en carrièremogelijkheden. Op deze manier wil hij zichzelf en zijn twee zoons van inkomen voorzien en tegelijkertijd de jongeren in de omgeving helpen op de weg naar een betere toekomst.

Andile heeft al wat ervaring met het organiseren van dergelijke events en hij vindt het erg leuk om te doen. Hij merkt ook dat er veel vraag is naar informatie over mogelijke studies en loopbanen. Tijdens een event worden lokale bedrijven en scholen uitgenodigd om een standje te huren en informatie te geven aan de aanwezige jongeren.

Om de events professioneel aan te kleden, heeft Andile onze partnerorganisatie gevraagd om een microkredietlening van € 1.250,-. Hiervoor gaat hij 20 tafels voor standhouders kopen en 8 vlaggen en banners. Zo staan de standhouders er goed bij en is het event goed zichtbaar.

In het volledige projectvoorstel van Andile, klik hier, leest u meer over Andile en zijn plannen. Helpt u Andile mee, om jongeren de juiste keuze te laten maken?

Na uw donatie krijgt u van ons tweemaal een verslag om te kunnen lezen hoe het met de onderneming van Andile Ashington Miya gaat. U ontvangt het eerste verslag na ongeveer een half jaar, het tweede sturen wij u na ongeveer een jaar. Dan moet hij ook zijn microkredietlening hebben terugbetaald. Middels de verslagen kunt u precies volgen hoe Andile dankzij uw steun financieel zijn bedrijf laat groeien.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: