Help mee!

Emanuel Khorombi helpt ondernemers

Emanuel helpt lokale ondernemers met allerhande advies.

Naam project Blu Globe Business Clinic
Partner organisatie Rhiza Babuyile
Locatie 639 Ext 1 Orange Farm 1841 (Zuid-Afrika)
Start project zodra het benodigde bedrag binnen is
Aandachtsgebied Microkrediet
Binnen: € 1.000,00
Nodig: € 1.000,00
100%

Emanuel Khorombi (31) is een erg ambitieuze jongeman. Hij heeft 1 dochter, maar is helaas niet meer samen met de moeder van zijn dochter. Daarnaast zorgt hij ook voor zijn jongere broertje en zusje. Om voor zichzelf en deze 3 andere personen een inkomen te verdienen, heeft hij begin dit jaar Blu Globe Business Clinic opgericht.

Met dit bedrijf helpt hij kleine lokale bedrijven met onder andere:

Hij is ambitieus en wil het bedrijf de komende jaren elk jaar met 50% laten groeien. Hij wil daarvoor volgend jaar 5 tot 6 nieuwe salesmedewerkers aannemen. Hij denkt dat zijn bedrijf gaat slagen, omdat de concurrentie altijd heel belerend is naar klanten. Hij vindt het juist belangrijk om eerst goed naar de klant te luisteren en daarna pas een advies voor de klant te maken.

Emanuel heeft een professioneel projectvoorstel geschreven, klik hier, waarin u meer over hemzelf, zijn bedrijf en zijn ambities kunt lezen. Helpt Emanuel om zijn droom waar te maken?

Na uw donatie krijgt u van ons tweemaal een verslag om te kunnen lezen hoe het met de onderneming van Emanuel Khorombi gaat. U ontvangt het eerste verslag na ongeveer een half jaar, het tweede sturen wij u na ongeveer een jaar. Dan moet hij ook zijn microkredietlening hebben terugbetaald. Middels de verslagen kunt u precies volgen hoe Emanuel dankzij uw steun zijn bedrijf laat groeien.

< overzicht afgeronde projecten

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: