Help mee!

donderdag 2 december 2021

Nieuwe Economie bedrijven, geeft Kwasa vleugels

Maatschappelijke waarde toevoegen. Dat is de ambitie van Ten Stripes. “De Nieuwe Economie bedrijven", zo noemen ze dat bij Ten Stripes. De medewerkers van dit marketingbureau maken zakelijke reizen om klanten te bezoeken. Het aantal afgelegde kilometers factureren ze aan de klant en de helft van dat bedrag doneren zij aan Stichting Kwasa. Twee jaar geleden begon het bedrijf hiermee en heeft zo hebben ze Kwasa inmiddels ongeveer tweeduizend euro geschonken.

Tijd voor een gesprek met de bevlogen ondernemer Bart Joling, directeur & marketingstrateeg van Ten Stripes. “Mensen zien steeds meer het belang in van de natuur, duurzaamheid, CO2 neutraal ondernemen en wat je echt wil toevoegen aan de wereld, in het belang van de groep, van de community. De microkredieten van Kwasa sluiten helemaal aan op mijn visie op onderwijs en economische groei.”

Bart heeft zijn sporen verdiend op het gebied van marketing voor goede doelen en verliet de traditionele marketing om zijn eigen geluid te laten horen. Hij is ervan overtuigd dat duurzaamheid de norm wordt in bedrijfsvoering. “Met mijn bedrijf introduceer ik een nieuw geluid in marketingland. Meer partijen gaan dezelfde koers varen en dat is mooi. Traditionele marketing is er vooral op gericht om meer producten en diensten te verkopen. Onze aanpak richt zich op de identiteit van onze klanten en hun business impact. Dat kan een breed palet zijn zoals bijvoorbeeld circulair ondernemen.”

Voor zijn bedrijf zocht hij een goed doel en Stichting Kwasa sluit precies aan op zijn bedrijfsfilosofie van onderwijs, persoonlijke en economische groei. Zijn eigen medewerkers worden ook in de gelegenheid gesteld persoonlijk te groeien, zich verder te ontwikkelen in een duurzaam economisch (werk)klimaat. Met het bedrijven van deze nieuwe economie, krijgt Kwasa vleugels, dankzij Ten Stripes: https://tenstripes.nl/manifest/.

< terug naar overzicht

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: