Help mee!

maandag 22 juli 2019

Nieuw bestuurslid Laura Meems

Per 1 mei zijn er twee nieuwe bestuursleden bij Stichting Kwasa actief. Dianne van der Heide heeft zich onlangs al voorgesteld. Dit keer is het de beurt aan Laura Meems.

Ik ben Laura en ik heb mij recentelijk aangesloten als bestuurslid bij Stichting Kwasa. Kwasa is geen nieuwe organisatie voor mij. In 2013 heeft Kwasa geholpen om geld in te zamelen, zodat ik als vrijwilligster aan de slag kon bij partnerorganisatie TransCape. Na een paar maanden in Zuid-Afrika wist ik al snel dat het niet bij dat ene jaartje zou blijven.

Uiteindelijk heb ik mij drie jaar lang mogen inzetten om een bijdrage te leveren aan de projecten. Aan al het goede komt een eind en sinds 2016 ben ik weer in Nederland. De projecten gaan mij nog steeds aan het hart en via deze weg kan ik alsnog een bijdrage leveren om het team in Zuid-Afrika te ondersteunen en de mooie projecten voort te zetten. Uit ervaring weet ik hoeveel de lokale bevolking hiermee wordt geholpen.

Binnen Kwasa hou ik me bezig met welke projecten we kunnen doen en hoe we dit terugkoppelen naar onze donateurs. Ik kijk er naar uit om gezamenlijk mooie projecten neer te zetten die de lokale bevolking een stap vooruit helpen.

< terug naar overzicht

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: