Help mee!

dinsdag 17 november 2020

Geef Feel Good Wine - troepvrij cadeau voor de feestdagen

Troepvrije cadeaus, een e-boek boordevol tips voor leuke cadeautjes om harten in plaats van je huis te vullen. En Stichting Kwasa staat erin vermeld. De schrijfster is Ingrid van der Locht, een rustige, alerte vrouw met een duidelijke visie. Als professional organizer helpt ze mensen in regio Brabant, om orde, rust en ruimte te brengen in hun huis of in hun bedrijf. Al 15 jaar bezoekt ze dagelijks mensen die omringd worden door spullen die ze hebben gekregen en niet weg durven te doen. Het zijn goed bedoelde cadeaus van gevers die ongewenste spullen blijken te zijn voor de ontvangers. Graag deelt ze haar tips om mensen te stimuleren zelf een kleine verandering teweeg te brengen en de cirkel van verspilling te doorbreken.

Hoe mooi is het als mensen zich daadwerkelijk verdiepen in die ander en dan een echt passend cadeau kopen en schenken. Tijd, dat is het meest waardevolle geschenk, zegt ze. Haar boekje bevat leuke suggesties voor cadeaus bijvoorbeeld het aanbieden van diensten zoals een dagje op de kinderen passen. Het bevat onder meer de thema’s wellness, educatie en goede doelen. Met het goede doel Orangutan Rescue was zij direct betrokken. Namens een dierbare vriendin ondersteunde zij het Sintang Orangutan Center en was zij getuige van de terugplaatsing van orang-oetans die uit het wild zijn weggehaald.

Stichting Kwasa’s Feel Good Wine vindt zij een mooi initiatief waarbij minimaal 30% van de verkoopprijs naar het goede doel gaat. Kwasa educatieprojecten draagt zij een warm hart toe omdat ze kansarmen ondersteunen bij het volgen van onderwijs door het beschikbaar stellen van studiebeurzen en het geven van praktijkgericht onderwijs. Voor haar is educatie erg belangrijk. Zelf heeft zij alle kansen die ze kreeg aangepakt, benut en een prachtbedrijf opgebouwd waarmee ze anderen weer helpt te groeien. Haar motto: Get a life, get organized.

Benieuwd naar haar tips? Download gratis het E-book: https://www.ingridvanderlocht.nl.

< terug naar overzicht

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: