Help mee!

Help mee en doneer uw oude ICT-apparatuur

>>Klik hier om direct te doneren.

Bent u een particulier? Klik dan hier

Heeft uw bedrijf nog oude ICT-apparatuur die niet wordt gebruikt of worden de ICT-middelen in uw bedrijf vervangen? Lever de oude ICT-middelen dan in! U kunt Stichting Kwasa namelijk sponsoren met behulp van uw ICT-middelen. Als bedrijf geeft u hiermee direct een mooie invulling aan uw Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid. Als wederdienst plaatsen wij graag een bericht op onze website en social-mediakanalen waarin wij uw bedrijf bedanken voor uw donatie. Ook is het mogelijk om de naam van onze stichting aan uw bedrijf te koppelen als dank voor uw donatie.

Wat kunnen wij gebruiken? Eigenlijk alle oude ICT-middelen. Denk hierbij aan:

Ook al hebben de spullen geen gebruiks- of handelswaarde meer, na recycling van de apparatuur kan de waarde hiervan mogelijk toch nog worden gedoneerd.

Doneer nu uw oude computer, laptop, beeldscherm, server, etc.

Wilt u de oude computers, laptops, beeldschermen, servers, etc. van uw bedrijf aan onze stichting doneren? Neem dan contact met ons op. Alvast hartelijk dank!

Ophalen

Afhankelijk van de afhaallocatie en de waarde van de spullen kunnen wij deze eventueel bij u komen ophalen. Vermeldt dus altijd de plaatsnaam waar we de apparatuur kunnen ophalen en de specificaties van de apparatuur wanneer u uw spullen aanbiedt. Zo kunnen wij alvast berekenen of de kosten van het ophalen van de apparatuur opwegen tegen de verwachte opbrengst. Bij het berekenen van de geschatte opbrengst van computers en laptops is vooral het type computer en het type processor belangrijk.

Omdat Stichting Kwasa in Pijnacker gevestigd is, geldt over het algemeen de volgende stelregel: Bij kleiner aanbod kunnen de middelen alleen binnen de regio Den Haag, Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer op locatie opgehaald worden. Bij een groter aanbod vanuit een andere plaats berekenen we per geval of de kosten van een rit naar deze plek opwegen tegen de vermoedelijke opbrengst. Als dit niet het geval is, willen we u vragen of u de spullen naar Pijnacker kunt brengen.

7Digits

Uw data is veilig

Wij werken samen met 7Digits ICT Remarketing. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van oude ICT-middelen. Deze verkoop vindt veelal naar het buitenland plaats. 7Digits wist bij alle computers, laptops en andere apparatuur die gedoneerd wordt de eventueel nog aanwezige gegevens. Zo weet u zeker dat uw gegevens niet op straat komen te liggen. Hiervan kan vervolgens een certificaat worden afgegeven. Bij 7Digits wordt de gedoneerde hardware getest, schoongemaakt en gereed gemaakt voor hergebruik. Daarna zal de restwaarde van de hardware uit uw naam worden overgemaakt aan Stichting Kwasa.

Tot slot: Stichting Kwasa kiest er bewust voor om de materialen niet naar Afrika te vervoeren. De kosten hiervan wegen vaak niet op tegen de baten en tevens verstoort het de interne markt in het land van bestemming.

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: