Help mee!

Steun ons, doneer een herbruikbaar schrift!

U kunt Stichting Kwasa en haar Zuid-Afrikaanse partnerorganisatie Rhiza Babuyile ondersteunen door herbruikbare schriften te doneren. Voor slechts € 4,- geeft u een kind een schrift.

Stichting Kwasa is hiervoor een unieke samenwerking aangegaan met Correctbook. Correctbook is dé innovatie in de wereld van schriften. Zij leveren oneindig herbruikbare schriften. Denk aan een whiteboard, maar dan in de vorm van een schrift. Dit soort schriften zijn ideaal voor scholen in Zuid-Afrika. Daar is namelijk vaak geen budget om telkens nieuwe schriften aan te schaffen. Door elk kind een eigen Correctbook te geven, wordt een goedkopere en duurzame oplossing gevonden voor dit probleem. Zie bijvoorbeeld deze video van een school in Nicaragua die Correctbook al gebruikt.

U kunt ervoor kiezen om eenmalig één of meerdere Correctbooks te doneren. Maar, u kunt er ook voor kiezen om maandelijks Correctbooks te doneren. Zo steunt u op een leuke en creatieve manier elke maand andere scholieren in Zuid-Afrika. De kosten zijn € 4,- per correctbook.

Wilt u doneren? Vul dan het onderstaande formulier in. Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Doneer een schrift

verplicht vul geldige e-mail in eenmalig
maandelijks geen spaarrekening/geen 10-cijferig nummer verplicht

Hierbij machtig ik Stichting Kwasa (Incassant-ID NL66ZZZ273265580000 *) om dit bedrag van mijn rekening af te schrijven. Bij een maandelijkse donatie geldt deze machtiging tot wederopzegging.

* Het Incassant-ID (Creditor identifier) is het unieke kenmerk waarmee u Stichting Kwasa bij iedere incassotransactie kunt identificeren. Iedere partij die in het SEPA-gebied opdracht mag geven aan de bank om automatisch geld te incasseren van een klant heeft zo’n kenmerk. Samen met het machtigingskenmerk vormt het Incassant-ID een unieke combinatie voor elke incassotransactie. Let op: dit is dus geen bankrekeningnummer.

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: