Help mee!

dinsdag 12 juni 2012

Schoolmateriaal voor basisscholen in Zuid-Afrika

Deze zomer gaan Kitty van der Ende, Linda van Rij, Petra Meems en Robert Verboon (alle vier vrijwilliger bij Stichting Kwasa) op bezoek bij de beide Zuid-Afrikaanse partnerorganisaties van Stichting Kwasa, te weten TransCape en Sizamile Hope Foundation. Het viertal, dat vanzelfsprekend op eigen gelegenheid reist, zal ter plekke enkele projecten die met behulp van Stichting Kwasa gerealiseerd zijn bezoeken en de banden met partnerorganisaties aanhalen.

De vier vrijwilligers reizen uiteraard niet met lege handen af. Naast de periodieke donaties die Stichting Kwasa elk kwartaal doet, wil het viertal ook in Zuid-Afrika zelf nog een gebaar maken. Daarom is besloten om voor de reis nog een speciale inzameling te doen.

Van het ingezamelde geld wordt ter plekke materiaal gekocht om verschillende kleine basisscholen te steunen. U kunt hierbij denken aan schriften, (kleur)potloden, pennen, krijt, etc. Maar ook zullen er enkele materialen aangeschaft worden om de school zelf te verbeteren, zoals materiaal voor een hek om de school en meubilair voor in de klaslokalen. Al deze materialen worden in Zuid-Afrika aangeschaft, zodat ook de lokale ondernemers profiteren van deze actie.

Wilt u helpen bij het verzamelen van zoveel mogelijk materialen voor deze scholen? U doet dit door uw bijdrage over te maken op de rekening van Stichting Kwasa (1452.07.722), ten name van Stichting Kwasa, onder vermelding van “Schoolmateriaal 2012”.

Wilt u op de hoogte blijven van deze actie? Houdt onze website dan goed in de gaten. Voor vragen over deze actie kunt u ons contactformulier invullen.

< terug naar overzicht

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: