Help mee!

Draag een steentje bij aan de uitbreiding van het Mdumbi EducatieCentrum

Alle informatie op een rij

Wilt u graag een steentje bijdragen? Onderstaande lege vlakken staan symbool voor de benodigde stenen om het Mdumbi EducatieCentum (MEC) uit te breiden (zie de projectinformatie). Zodra alle lege stenen zijn opgevuld, is het benodigde bedrag binnen. De stenen kunnen worden opgevuld door 10 euro te doneren en een steen te kiezen. Bij het kopen van een virtuele steen van 10 euro gaat uiteraard het volledige bedrag naar de uitbreiding van het educatiecentrum. Indien één of meerdere stenen worden gekocht is er ook de mogelijkheid om uw logo, een kleur of een foto aan de gekozen steen te koppelen om zo alle lege vlakken op te vullen.

Ook hebben wij voor dit project een aantal sponsors gevonden, waardoor we een kleine kansspel aan de stenen hebben kunnen koppelen (vrijwillige deelname).
De prijzen die achter de stenen verstopt zitten zijn:

Daarnaast steunt Gamma Delft dit project door tegoedbonnen van € 2,50 te koppelen aan iedere gekochte steen. Deze bonnen zijn alleen geldig in Gamma locatie Delft door de donatiebevestiging mee te nemen en te laten zien aan de service balie. Dit aanbod is ook geldig indien 10 euro wordt gedoneerd zonder deel te nemen aan het kansspel. En, hoe meer stenen u koopt, hoe meer kortingsbonnen u krijgt.

Via onderstaande formulier kunt u een steentje bijdrage en kiezen of u deel wilt nemen aan het kansspel. Na betaling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail die gebruikt kan worden als tegoedbon bij Gamma Delft. In deze e-mail leest u ook gelijk of u één van de andere prijzen heeft gewonnen wanneer u mee doet aan ons kansspel.

Bij vragen over het kopen van een steen of het meedoen aan het kansspel kunt u contact opnemen met Rebecca Krijt via email: rebecca@kwasa.nl.

uploading..
foto / logo toevoegen
verwijder foto

Dit project is gebaseerd op een nieuwe manier van fondswerving waarbij virtuele stenen kunnen worden gekocht voor de bouw van een extra klaslokaal waar een klein kansspel aan gekoppeld is.

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: