Help mee!

vrijdag 30 juni 2017

Timo en Jonas winnen €100,- bij Beste Vrienden Quiz

De vrienden Timo en Jonas hebben samen meegespeeld met de Beste Vrienden Quiz. Opzet van deze quiz is dat twee beste vrienden uit groep 7 of 8 samen spelen om geld te winnen voor een goed doel. Jonas en Timo speelden voor Stichting Kwasa en kozen het project ‘Geef leerlingen een goede leraar’.

De twee vrienden uit Pijnacker deden het in de eerste aflevering zo goed, dat ze maar liefst €200,- wonnen, waarvan de helft ging naar het project ‘Geef leerlingen een goede leraar’. Timo en Jonas mochten door de winst ook nog een aflevering terug komen. In deze aflevering wisten ze de finale net niet te winnen na een spannende ‘shoot-out’ vraag.

Met hun inspanningen hebben Jonas en Timo een prachtig bedrag opgehaald om de leraren van het Mdumbi Education Centre in hun levensonderhoud te voorzien. De afleveringen van de Beste Vrienden Quiz met Timo en Jonas zijn terug te kijken via https://www.zapp.nl/beste-vrienden-quiz/gemist/VPWON_1264732 (de eerste aflevering) en https://www.zapp.nl/beste-vrienden-quiz/gemist/VPWON_1264733 (de tweede aflevering).

Bedankt Jonas en Timo!

< terug naar overzicht