Help mee!

maandag 17 juni 2019

Sponsorloop VCL brengt 12.357,50 euro op

Het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum (of kortweg VCL) uit Den haag heeft op 7 juni een sponsorloop voor haar leerlingen georganiseerd. Dit doen zij jaarlijks en dit jaar hebben zij Stichting Kwasa uitgekozen als goed doel.

De leerlingen hebben flink hun best gedaan. Robert Verboon, voorzitter van Stichting Kwasa, mocht op 11 juni langskomen om een cheque in ontvangst te nemen van de leerlingen die de loop hadden georganiseerd.

De verrassing was groot toen bleek dat de school maar liefst € 12.357,50 bij elkaar gelopen heeft! Een geweldige prestatie.

VCL heeft ervoor gekozen om met dit prachtige bedrag een aantal projecten van onze partnerorganisatie TransCape NPO te ondersteunen. Het geld zal gebruikt worden voor het Mdumbi Education Centrum. Specifiek zullen de operationele kosten, het salaris van de leraren, de kosten van de naschoolse lessen, het eten voor de kinderen, de gekoppelde atletiekclub en de verbetering van de moestuin worden bekostigd vanuit deze gift.

Stichting Kwasa is erg dankbaar voor deze prachtige donatie van het Vrijzinnig-Christelijk Lyceum. Bedankt aan de organisatie en alle leerlingen die gelopen hebben!

< terug naar overzicht

Stichting Kwasa • Hoylede 18 • 2642 JJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: