Help mee!

zondag 19 november 2017

IT hardware van harte welkom!

Stichting Kwasa en 7Digits ICT Remarketing zamelen oude servers, PC’s, laptops, beeldschermen en andere oude ICT middelen in bij bedrijven en particulieren. Deze spullen krijgen een tweede leven en tegelijkertijd profiteren de projecten van Stichting Kwasa in Zuid-Afrika hiervan. Een unieke samenwerking.

Het vervangen van oude ICT middelen komt regelmatig voor bij zowel particulieren als bij bedrijven. De oude spullen hebben vaak weinig tot geen waarde meer en er is vaak geen geschikte plek om deze in te leveren. Stichting Kwasa en 7Digits ICT Remarketing spelen hier gezamenlijk op in met een uniek concept.

U kunt de oude ICT middelen inleveren bij 7Digits ICT Remarketing te Pijnacker. Denk hierbij aan computers, laptops, platte beeldschermen, servers, netwerk apparatuur, etc. Na inlevering bekijkt 7Digits ICT Remarketing of de apparatuur, na het verwijderen van eventueel nog aanwezige gegevens, in aanmerking komt voor een tweede leven of anders voor recycling. In beide gevallen doneert 7Digits ICT Remarketing een bedrag aan één van de ontwikkelingsprojecten van Stichting Kwasa in Zuid-Afrika.

Zo is men van de oude spullen af, worden deze milieuvriendelijk hergebruikt en steunt men direct een project van Stichting Kwasa. Om de ondernemers op de lokale ICT markt in Zuid-Afrika niet te beconcurreren hebben beide partijen ervoor gekozen om de ingeleverde materialen niet naar Zuid-Afrika te verschepen, maar om deze in geldelijke donaties om te zetten.

Geïnteresseerden particulieren en bedrijven vinden meer informatie op www.kwasa.nl/help-mee/oude-computers. Het direct aanbieden van de ICT middelen is mogelijk via info@kwasa.nl of via het contactformulier.

< terug naar overzicht