Help mee!

vrijdag 22 december 2017

Gezocht: Vrijwilliger die van een wijntje houdt

Stichting Kwasa is op zoek naar een vrijwilliger die aan de slag wil met onze wijnen!

Wij zijn hard op zoek naar iemand die Stichting Kwasa kan helpen met het bijhouden van het wijn assortiment, het afhandelen van bestellingen en het afstemmen met onze wijnleveranciers. Uitgebreide wijnkennis is niet noodzakelijk. Deze rol is namelijk meer coördinerend.

Naast deze werkzaamheden organiseert Stichting Kwasa eens per jaar een openbare proeverij en een enkele keer een proeverij op aanvraag. Hij/zij is nauw betrokken bij het organiseren van deze bijeenkomsten en krijgt de ruimte om hierin de ‘lead’ te nemen.

Over het algemeen ben je binnen deze rol maximaal een uurtje per week kwijt, waarbij het in de decembermaand en rond de proeverijen soms iets drukker kan zijn. De rest van het jaar is het rustiger en is er meer ruimte voor nieuwe initiatieven of ideeën. Hierbij is hij/zij vrij om het maximale uit de vrijwilligersfunctie te halen. Je kunt tevens zelf bepalen op welke momenten jij je inzet.

Wil jij Stichting Kwasa verder helpen en zet je je graag in voor een ander? Stuur dan nu een e-mail naar info@kwasa.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

< terug naar overzicht