Help mee!

Feel Good Coffee

Beleef de smaak van Afrika met een goed gevoel!

Welkom bij Feel Good Coffee, een initiatief van Stichting Kwasa en Pure Africa! Hier kunt u heerlijke Afrikaanse koffie kopen, waarmee u tevens een microkrediet van Stichting Kwasa steunt. Pure Africa doneert €3,- van elke bestelling die gedaan wordt via www.kwasa.nl. Zo kunt u genieten van heerlijke koffie met een goed gevoel!

De bestelling wordt afgehandeld door Pure Africa. Zij zorgen ervoor dat de koffie gratis bij u bezorgd wordt. Doordat u via de website van Stichting Kwasa naar de website van Pure Africa gaat, wordt na uw bestelling €3,- door Pure Africa gedoneerd aan een microkrediet van Stichting Kwasa. De koffie kost u dus niets extra’s, maar u drinkt deze wel met een goed gevoel!

Feel Good koffie op kantoor

Het is eigenlijk heel simpel! Worden er bij u op kantoor verse koffiebonen in de koffiemachine gedaan? Dan kan uw bedrijf vrijblijvend een Pure Africa koffieproeverij aanvragen. Er komt iemand van Pure Africa bij u op kantoor langs om het concept verder toe te lichten en te vertellen over de herkomst en smaak van de koffie. Daarna gaan jullie natuurlijk proeven! Besluiten jullie om over te gaan op Feel Good koffie, dan investeren zij per gedronken kilo koffie €1,- in een microkrediet van Stichting Kwasa. Wanneer uw baas toevallig ook net overweegt om over te stappen naar een (nieuwe) koffiemachine met verse bonen, dan kan Pure Africa ook hierin adviseren en de aanschaf van de machine regelen.

Waar komt de koffie vandaan?

Wij hechten veel waarde aan een goede herkomst van de koffie. De koffie die Pure Africa verkoopt is van Pure Africa (afkomstig uit Ethiopië en Rwanda). De ruwe koffiebonen worden ingekocht bij gecertificeerde traders of coöperaties. Hierbij zijn kwaliteit, werkomstandigheden en een goede prijs de belangrijkste indicatoren. De trader waar Pure Africa de koffie inkoopt beschikt over verschillende certificaten waaronder ISO 9001 certificering. Ook is deze trader gerechtigd om fairtrade koffie te kopen en verkopen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Feel Good Coffee? Klik op één van de koffiesoorten aan de rechterzijde en ontdek welke koffie uw favoriet wordt!

Feel Good Coffee

Djimmah Kigoma Limu Rugombo Sidamo

Een wilde koffieboon met een kruidige smaak

Land Ethiopië

> meer info

1,50
17,95