Help mee!

maandag 29 augustus 2016

Stichting Kwasa live op RTV Lansingerland

Robert Verboon, voorzitter van Stichting Kwasa, was vrijdag 19 augustus live in de uitzending van RTV Lansingerland. Tijdens deze uitzending was er aandacht voor de projecten van Stichting Kwasa, de organisatie achter de stichting en de werkwijze.

Tijdens het item over Stichting Kwasa ging Robert Verboon onder andere in op de manier waarop Kwasa geld inzamelt voor haar projecten in Zuid-Afrika. Waarom wordt er bijvoorbeeld niet gekozen om met collectebussen langs de deuren te gaan zoals grote doelen dit vaak wel doen? Een onderwerp wat hierbij extra aandacht kreeg, is het inzamelen van (oude) computers, laptops en andere apparatuur. RTV Lansingerland deed meteen ook zelf een duit in het zakje door haar oude computers en apparatuur aan Kwasa te doneren; een geweldig gebaar!

Heeft u ook nog oude apparatuur die u niet meer gebruikt? Dan kunt u ons ook blij maken door deze aan ons te doneren! Hier staat precies aangegeven hoe u dit kunt doen. U kunt het radiofragment met het interview met voorzitter Robert Verboon terugluisteren via de volgende link: https://youtu.be/RcKb-_uXsM4.

< terug naar overzicht

Stichting Kwasa • Brilduiker 9 • 2643 MJ Pijnacker • info@kwasa.nl • KvK: 27326558

doneren kan via: